100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

WOW: Zoveel lijkt Freek Rikkerink op zijn moeder

Suzan en Freek zijn altijd als duo te zien op tv en het podium, maar dit keer poseert Freek eens met zijn grootste idool: zijn moeder. Wat lijkt hij op haar zeg...

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Kwijt’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zongen de afgelopen jaren samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Hun eigen bruiloft. Freek is afgelopen zomer namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Moeder en zoon

Suzan en Freek vullen elkaar goed aan, zij hebben allebei een geweldige stem en het is vooral een prachtig stel dat lekker zichzelf blijft. Dit is allemaal terug te zien in hun eigen documentaire, die sinds vorige week op Netflix te zien is. Wie het powerduo ook met beide beentjes op de grond houdt, zijn de ouders van Suzan en Freek. Zij komen zo nu en dan kijken bij een concert, zij kwamen in beeld tijdens de documentaire en Suzan en Freek gaan regelmatig bij hen langs voor een kopje koffie. Dit keer plaatste Freek een te leuke foto op Instagram met zijn moeder. Wat ons vooral opvalt, is dat Freek onwijs veel op zijn moeder lijkt. Wat een leuke, vrolijke vrouw is dat zeg. ‘Een trotse moeder’, ‘Nahw vond jouw mams zo lief in de docu’ en ‘Deze moeder, definitie van GOUD!’, zijn wat reacties onder de foto. Hier zijn wij het helemaal mee eens. Wat zal Freek zijn moeder trots zijn op haar zoon en schoondochter..

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek