Gavin laat in emotionele post van zich horen...
Zie ook:
Delen

Gavin laat in emotionele post van zich horen…

Gordon deelde er eerder deze week al een Instagrampost over, maar nu laat ook Gavin weten hoe het met hem gaat.

Gordon en Gavin

Gordon maakte kortgeleden bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Tijdens zijn wereldreis liep hij in het casino in Australië zijn grote liefde tegemoet: de Australische en een stuk jongere Gavin Rozario.. Aan RTL Boulevard vertelde hij over het moment dat hij hem ontmoette en hoe het enkele weken later ging tussen het stel. ‘Ik had niet meer verwacht dat ik dit nog zou kunnen meemaken. Ik geloofde er heel eerlijk gezegd niet meer in.’

Het sprookje heeft helaas niet heel lang mogen duren, want Gordon bevestigde vorige week de breuk tussen hem en Gavin. Hij deelde een bericht op Instagram en daaronder schreef hij: ‘Alleen maar tranen………..maar we gaan gewoon weer door’.

Emotioneel en mentaal gebroken

Gordon deelde eerder deze week al een Instagrampost, waarin hij vertelde hoe hij zich voelde. Het gaat nog niet zo goed met de zanger en daarom is hij terug in Nederland, om even tot rust te komen met vrienden en familie. ‘Na alle euforie van de afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken er uitziet’, schreef hij.

Reactie Gavin

Dit keer plaatst Gavin een foto in zijn Instagramstory. ‘Tijdens moeilijke momenten: laat je omringen door mensen die je opvrolijken en steunen. Veel dank aan mijn broer en mijn beste vriendin’, schrijft hij onder de foto met zijn broer en beste vriendin. De twee steunen Gavin door dik en dun.

Bron en Beeld: Instagram Gavin Rozario

Delen

Meer over Gordon

Stralende Gordon deelt babygeluk: 'Vaderhart gaat sneller kloppen'
Stralende Gordon deelt babygeluk: ‘Vaderhart gaat sneller kloppen’
Teleurgestelde Gordon opgelicht: 'Het is toch niet te geloven'
Teleurgestelde Gordon opgelicht: ‘Het is toch niet te geloven’
Lees alle artikelen over Gordon