100%NL Magazine Gordon Dubai
Zie ook:
Delen

Gordon emotioneel en mentaal gebroken: ‘Zorgen dat ik dat licht weer ga zien’

Gordon maakte vorige week bekend dat hij en Gavin officieel uit elkaar zijn. De zanger lijkt het er ontzettend moeilijk mee te hebben.

Gordon

Gordon kennen we allemaal als Nederlandse zanger en ondernemer. Velen zullen hem kennen van de hit Ik hou van jou, als voormalig lid van de Toppers en als Goor van televisieprogramma’s Geer & Goor, dat hij jarenlang samen met Gerard Joling heeft gemaakt.

Breuk

Enkele maanden geleden maakte Gordon bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Hij is een hele tijd gelukkig geweest met de Australische Gavin. De twee hebben een wereldreis van een maand gemaakt en uiteindelijk is Gavin op zijn knieën gegaan voor Gordon. De Nederlandse zanger was tot over zijn oren verliefd, maar vorige week maakte hij bekend dat het sprookje voorbij is. De relatie tussen Gordon en Gavin is officieel over.

Emotioneel en mentaal gebroken

Gordon lijkt het heel moeilijk te hebben met de breuk en hij zit nog met heel veel vraagtekens. In een emotionele post op Instagram schrijft hij erover. ‘Na alle euforie van de afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken er uitziet. Onderweg naar mn familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien. Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt. Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel. Waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescherming of juist bescherming van de ander. Wil ik het nog weten? Feit is dat ik verder moet. Ik ga geen tv optredens doen om mijn privé leven te gaan uitleggen als het zelf allemaal zo onduidelijk nog is voor me. Ik ben voorlopig even in NL om op krachten te komen ik hoop dat iedereen mij die rust gunt om weer op verhaal te komen. Liefde overwint alles vooral die voor jezelfX carpe Diem.’ Wij hopen dat Gordon er snel bovenop komt en weer veel grapjes gaat maken als voorheen. Dit wens je niemand toe…

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Teleurgestelde Gordon opgelicht: 'Het is toch niet te geloven'
Teleurgestelde Gordon opgelicht: ‘Het is toch niet te geloven’
Bijzonder weerzien voor Gordon: 'Herenigd weer. Eindelijk'
Bijzonder weerzien voor Gordon: ‘Herenigd weer. Eindelijk’
Lees alle artikelen over Gordon