100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

Geshockeerde Nick Schilder kan zijn ogen niet geloven: ‘Whaaaat? Nooit gedacht!’

De zanger wordt gebombardeerd met lieve reacties, want ook zijn fans kunnen het niet geloven. Dit is echt geweldig.

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal van het populaire duo Nick & Simon. Nick is al heel wat jaren getrouwd met zijn ware liefde, Kirsten. Deze trouwerij vond plaats met een intieme groep vrienden en familie op het zonnige Ibiza. De plek waar Nick en Kirsten jaarlijks naartoe gaan met het gezin. Met Kirsten kreeg Nick drie kinderen, Nikki, Julian en Jackie. Ook hebben zij een lief, pluizig gezinslid: hondje Doefie!

‘Whaaat?’

Nick staat inmiddels heel wat maanden als solozanger op het podium en met zijn solocarrière gaat het ongelooflijk goed. Niet alleen in Nederland worden zijn hits goed ontvangen, maar Nick gaat ook internationaal. Zijn nummer Realize staat nu zelfs in een hitlijst in Amerika en dat is iets wat de zanger zelf amper kan geloven. Vol trots en enthousiasme schrijft hij op Instagram: ‘Whaaaat? Mijn eerste Amerikaanse hitparade! REALIZE – (Angrybaby Remix) op #86 in the US DANCE CHART. Nooit gedacht m’n naam in een Amerikaanse hitlijst te zien.’

Fans en collega’s reageren vol blijdschap en ongeloof op dit bericht. Zo schrijft Monique Smit: ‘Nick!!! Ff serieus. Geweldig!!!’. ‘WATTTT?!!! Gefeliciteerd!!’ en ‘Wat vet!!!!!!’, schrijven twee andere volgers. Dit is echt fantastisch en zeer verdiend!

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder