100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Geweldig babynieuws voor Roy Donders en Michelle

Michelle is helemaal door het dolle en dat kunnen wij goed begrijpen. Wat een geluk. Een nieuw wondertje in de familie.

Roy Donders

Wie kent hem niet? Met zijn unieke stijl en flamboyante persoonlijkheid wist Roy Donders met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ keer op keer duizenden mensen te boeien. Heel Nederland sloot hem in het hart.

Gezin

Na jarenlang relaties te hebben gehad met mannen kwam Roy erachter dat hij ook op vrouwen valt. En dat alles heeft hij te danken aan Michelle. Toen de twee elkaar leerden kennen tijdens een vakantie sprong de vonk over en werden de twee smoorverliefd.

Niet veel later besloot het stel om samen te wonen. Vorig jaar werd hun liefde bekroond met de komst van hun prachtige dochter Romi. Net als haar bekende papa heeft Romi een kop vol met donkere haartjes en is ze echt om op te vreten!

Babynieuws

Vandaag deelde Michelle geweldig babynieuws met haar volgers, want er wordt binnenkort een nieuw wondertje geboren. Bij een foto van een echo schrijft zij: ‘Ik word tanteeee!!’ De letters zijn roze van kleur, dus de baby wordt zeer waarschijnlijk een meisje. Wat een geweldig nieuws is dat zeg. Van harte gefeliciteerd ome Roy en tante Michelle!

100%NL Magazine babynieuws Roy Donders en Michelle

Bron en Beeld: Instagram Michelle Bibi

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders