100%NL Magazine Roy Donders Michelle
Zie ook:
Delen

Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’

Na een jarenlange strijd hebben Roy en Michelle afscheid moeten nemen en daar hebben zij het heel moeilijk mee...

Roy Donders

Wie kent hem niet? Met zijn unieke stijl en flamboyante persoonlijkheid wist Roy Donders met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ keer op keer duizenden mensen te boeien. Heel Nederland sloot hem in het hart.

Gezin

Na jarenlang relaties te hebben gehad met mannen kwam Roy erachter dat hij ook op vrouwen valt. En dat alles heeft hij te danken aan Michelle. Toen de twee elkaar leerden kennen tijdens een vakantie sprong de vonk over en werden de twee smoorverliefd.

Niet veel later besloot het stel om samen te wonen. Vorig jaar werd hun liefde bekroond met de komst van hun prachtige dochter Romi. Net als haar bekende papa heeft Romi een kop vol met donkere haartjes en is ze echt om op te vreten!

Groot verlies

Roy en Michelle delen dagelijks de leukste, liefste en grappigste beelden op Instagram, maar helaas was het nu een hele verdrietige post. Zij hebben namelijk afscheid moeten nemen van hun hondje. ‘Vandaag hebben we onze lieve Lola moeten laten gaan. Na jaren lang ziek zijn was de pijn voor haar niet meer te doen en hebben we voor haar de beste keuze gemaakt om haar rust te geven. Voor altijd in ons hart’, schrijft een verdrietige Michelle. Wat is dit verschrikkelijk. Wij wensen het gezin heel veel sterkte.

Bron en Beeld: Instagram Michelle Bibi

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Héle bijzondere dag voor stralende Roy Donders en Michelle
Héle bijzondere dag voor stralende Roy Donders en Michelle
Lees alle artikelen over Roy Donders