100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders: ‘Niet verwacht dat mijn leven deze wending zou krijgen’

Roy had jaren geleden niet kunnen bedenken dat zijn leven zo zou lopen en dat maakt het alleen maar mooier. De stylist is door het dolle!

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij vorig jaar de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk. Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft. Samen met Michelle kreeg Roy kortgeleden ook een dochter, Romi.

Enthousiast

Roy is weer terug op tv met zijn eigen realityserie en daar is hij razend enthousiast over. Hij heeft altijd tegen zichzelf gezegd ‘Ik kom weer terug als ik iets te melden heb. En nu heb ik wel iets te melden’. Dit vertelt hij aan Shownieuws. Hier heeft hij het natuurlijk over zijn pasgeboren dochter, Romi. De hele zwangerschap, bevalling en het leven als kersverse ouders vormen dan ook de rode draad in de serie, al is het maken van televisie helemaal nieuw voor Michelle. ‘In het begin vond ik het ook spannend, maar eigenlijk na een dag… toen wende het allemaal weer en was ik gewoon weer mezelf’, vertelt zij.

De stylist van het Zuiden is momenteel hartstikke gelukkig en hij zit beter in zijn vel dan ooit. Toch staat hij anders in het leven dan voorheen. ‘Ik ben nog steeds van de lolletjes en de gezelligheid, dat is mijn karakter. Maar ik weet nu beter wat ik wil.’

Nooit verwacht

Roy had jaren geleden nooit gedacht dat zijn leven zo zou lopen: een relatie met een vrouw, vader worden en een eigen tv-programma over het krijgen van een baby. ‘Ik had niet verwacht dat mijn leven deze wending zou krijgen. Dat is gewoon zo gelopen. Ik ben verliefd geworden op Michelle. En ja, de rest is eigenlijk vanzelf gegaan.’ Roy heeft veel negatieve reacties gekregen op zijn relatie, maar daar gaat hij goed mee om. ‘Daar trek ik me nooit iets van aan.’

Of er nog een tweede reeks van de realityserie gaat komen, is nog niet bekend. Toch droomt de stylist er stiekem al wel over. ‘We willen heel graag een huisje rondom Tilburg, lekker vrijstaand. Met diertjes, een tuintje. Misschien wel verbouwen. Dat vind ik vooral heel leuk, Michelle wat minder. Wie weet, maar we gaan eerst genieten van dit seizoen.’, vertelt hij. Wij zijn in ieder geval enthousiast, Roy!

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Je was op, mijn steun en toeverlaat’
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Je was op, mijn steun en toeverlaat’
Lees alle artikelen over Roy Donders