100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

HOT: Heleen van Royen deelt beelden van fotoshoot in nietsverhullende outfits

Heleen's boek JUICE ligt nog maar net bij de drukker en nu is zij al druk bezig met de promotie. De beelden van deze shoot beloven in ieder geval veel goeds.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen met Bart Meeldijk deed destijds veel stof opwaaien. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

‘Sexy’ fotoshoot

Heleen is een hele harde werker, oma van meerdere kinderen en zij sport tegenwoordig onwijs veel. Een bezige bij dus. De schrijfster heeft de laatste tijd hard gewerkt aan haar nieuwe boek ‘JUICE‘ en die ligt momenteel bij de drukker. Zo’n boek heeft natuurlijk wat promotie nodig en daar is Heleen ook alweer druk mee bezig. Afgelopen week had zij een fotoshoot voor Linda. Magazine en daarin promoot zij haar nieuwe boek. De beelden liegen er niet om. In nietsverhullende outfits poseert Heleen voor de camera. Volgers gaan uit hun dak om deze video. ‘Sexy maar toch stijlvol en classy, hou dr van! Je ziet er geweldig uit, Heleen!’ en ‘Sexy outfit hoor Heleen en dat voor de Linda. Je ziet er geweldig uit, Heleen’, zijn wat reacties. Heleen ziet echt súper uit. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat.

https://www.instagram.com/reel/Cv-pUApuDbn/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen