ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

Hereniging voor Nick & Simon: ‘Staan gewoon weer op één podium’

Geweldig nieuws voor alle fans van Nick & Simon, want binnenkort staan zij weer samen op het podium. Het is al sneller dan je denkt...

Nick Schilder

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Begin april werden deze nummers voor de laatste keer live gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel in april officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy waren geweldig. Het was voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel en heel emotioneel.

Nick richt zich volledig op zijn eigen solocarrière en dat gaat heel goed. De zanger bracht een paar maanden geleden het nummer ‘Shatterproof‘ uit en die kwam al gauw in de Top40 terecht. Kortgeleden bracht hij zijn nieuwe nummer ‘Realize’ uit en dat wordt sowieso weer een succes.

Simon heeft nog niet veel plannen voor de toekomst. Hij genoot de afgelopen maanden onwijs van de vrije tijd en zijn lege agenda.

Hereniging

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Nick over zijn eigen, nieuwe muziek. ‘Het klinkt heel saai, maar mijn droom is nu gewoon om mijn beste werk ooit te maken. Of je nou internationaal succes of in Nederland wilt… mijn filosofie is: als die liedjes maar zo goed mogelijk zijn dan komt dat er al dan niet automatisch uit voort’, zegt hij. De zanger vertelt vervolgens dat hij de afscheidsconcerten met Simon prima heeft verwerkt. Hij en Simon hebben regelmatig nog contact en zij treden bij de concerten van The Streamers weer met elkaar op. ‘Daar staan we gewoon weer op één podium’, vertelt Nick. Wat een geweldig nieuws is dat zeg. Die concerten zijn zelfs al bijna…

Bron: RTL Boulevard en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Nick en Simon

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
Lees alle artikelen over Nick en Simon