100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

VIDEO: Nick Schilder lanceert debuutsingle & videoclip: ‘Ik ben heel nerveus…’

Het is een hele spannende dag vandaag voor Nick Schilder, want hij lanceert zijn nieuwe single én bijbehorende videoclip!

Nick Schilder

Nick en Kirsten zijn al jaren samen en heel wat jaren daarvan gelukkig getrouwd. Samen kregen zij drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie. Daar bleef het niet bij, want kortgeleden werd hun gezin uitgebreid met een klein hondje, Doefie.

Afscheid

Jarenlang vormden Nick Schilder en Simon Keizer een van de meest populaire muzikale duo’s van heel Nederland. ‘Nick & Simon’, was -en is nog steeds- een begrip. Duizenden fans, talloze hits en ontelbaar veel optredens later brachten Nick en Simon vorig jaar naar buiten dat het einde van hun gezamenlijke muzikale carrière in zicht kwam.

Helaas voor alle fans kwam afgelopen april na ruim 17 jaar een einde aan de gezamenlijke muzikale carrière van Nick & Simon. Simon Keizer heeft besloten om eerst even te ‘landen’ en te genieten van zijn rust…in tegenstelling tot Nick Schilder!

Debuutsingle

Nick heeft grootse toekomstplannen en is vastbesloten om solo nét zo succesvol te worden als duo. En de eerste stap richting het succes is vandaag gemaakt, zijn debuutsingle ‘Shatterproof’ is vandaag officieel uit! Op Instagram laat Nick weten het een hele spannende dag te vinden.

Nick: ‘Ik ben echt heel nerveus over wat mensen hiervan gaan denken. Mensen die ons al 17 jaar volgen die iets met onze muziek hebben, die iets met mij als muzikant hebben misschien…wat die hiervan gaan vinden. Want het is totaal anders, het is écht heel anders.’

Bij een debuutsingle hoort natuurlijk ook een videoclip! En die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

Nick Schilder openhartig over breuk: 'Ik was helemaal leeg'
Nick Schilder openhartig over breuk: ‘Ik was helemaal leeg’
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
Lees alle artikelen over Nick Schilder