100pmagazine_teddy_waylon_bibi
Zie ook:
Delen

Hilarisch: Teddy deelt haar eerlijke mening over nieuwe kamer

Bibi en Waylon dachten een leuke room make-over te geven aan dochter Teddy. Hoewel haar ouders heel enthousiast zijn over het resultaat heeft Teddy daar haar bedenkingen bij...

Tweede kindje op komst!

Waylon en Bibi hebben samen een te schattige dochter: Teddy. En binnenkort wordt het gezin een stukje groter, want baby nummer twee is op komst! Het geslacht van het kindje is niet bekend en wanneer Bibi uitgerekend is ook niet. Maar de verwachting is dat in mei de tweede telg zich zal aandienen. Nog eventjes geduld!

Groeiende babybuik

De afgelopen weken genoot het hele gezin van een zonovergoten vakantie op Bonaire. En die vakantie kwam als geroepen, het ideale moment voor Bibi om eens flink uit te buiken. Op Instagram deelde Bibi de afgelopen dagen jaloersmakende kiekjes en video’s. Ook deelde ze geregeld prachtige foto’s van haar groeiende babybuik. Ook deelde ze onlangs een bijzondere video van haar bewegende babybuik. Bibi is prachtig zwanger!

Dochter Teddy

Als er één iemand wel altijd een glimlach op je gezicht weet te toveren is het de kleine Teddy wel! Het dochtertje van Bibi en Waylon is alweer drie jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden!  De vrolijke, ondeugende en (vooral) grappige Teddy zien we vaak verschijnen op Instagram en en wij smullen ervan! Zo ging ze laatst he-le-maal los in een pashokje. Trotse moeder Bibi deelde de hilarische beelden.

Kamer make-over

Teddy wordt binnenkort grote zus! En dus zijn Bibi en Waylon super druk geweest om de kamer van Teddy wat leuker te maken! Zo kwamen ze bij het fantastische idee om een leuke muursticker te plaatsen van een zon. Na veel bloed, zweet en tranen lukte het eindelijk om deze sticker zo mooi mogelijk op de muur te plaatsen. Dochter Teddy vond het resultaat helaas wat minder mooi. Zo zegt ze eerst rustig: ‘Ik wil die zon niet meer, ik vind de zon stom.’ Later in de video wordt dit commentaar iets heftiger: ‘NEEEE, de zon moet weg!’ De reactie van Teddy levert hilarische beelden op.

Ook veel bekende Nederlanders reageren op de post. Zo zegt actrice Toprak: “Wahahaha ik ga out!! Kids jongeee oh wat heerlijk dit!” en presentatrice Iris Enthoven: “Hahaha ahw hardop gelachen, zo grappig.”

Benieuwd naar Teddy’s reactie?

Bron: Instagram Bibi Breijman en YouTube kanaal Bibi Breijman | Beeld: Instagram Bibi Breijman en YouTube kanaal Bibi Breijman.

Delen

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon