100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

Jan de Hoop: ‘Kan ik dat wel? Vroeg ik mezelf onzeker af’

Nadat Jan stopte met het presenteren van het RTL Ontbijtnieuws, is er nog veel meer op zijn pad gekomen. Hij is zelfs gevraagd voor Expeditie Robinson.

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren was hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Pensioen

Jan stopte vorig jaar met het presenteren van het RTL Ontbijtnieuws, maar dat betekent niet dat hij is gestopt met werken en nu thuis geniet van zijn pensioen. Hij presenteert zijn eigen programma’s nog en hij geeft presentatie- of mediatraining. ‘Dit noem ik gezellig druk’, vertelt hij in zijn nieuwste column in Margriet. Naast werken, geniet de presentator regelmatig van mooie, verre vakanties met zijn partner Coen. Zo waren zij een tijdje terug in Curacao en genieten zij nu al een tijdje in Thailand. Ook zetten zij vaak de elektrische fietsen achter op de auto, om vervolgens verre fietstochten langs mooie gebieden te maken. Mooi om het stel zo te zien genieten.

Column

Jan kreeg, nadat hij stopte met het presenteren van het ontbijtnieuws, veel aanvragen. Hij werd er naar eigen zeggen door overspoeld. ‘Of ik bijvoorbeeld met mijn kloeke torso met Expeditie Robinson wil meedoen, reclame wil maken voor medische matrassen of een wekelijkse column voor Margriet wil schrijven.’, vertelt hij. Tegen de column heeft hij dus ‘ja’ gezegd. ‘Dat laatste zorgde naast verbazing ook voor lichte paniek. Kan ik dat wel? Vroeg ik mezelf onzeker af.’ Natuurlijk kan Jan dat. Wij en de rest van Nederland zijn al heel veel jaren fan van de leuke presentator.

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop, Margriet

Delen

Meer over Jan de Hoop

SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
Lees alle artikelen over Jan de Hoop