100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht

De twee zijn al jaren samen en nog steeds zo verliefd als 43 jaar geleden. Met deze liefdevolle post laat Jan ieder hart smelten.

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren was hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Levensgenieters

Jan is al 43 jaar hartstikke gelukkig met zijn grote liefde, Coen Lievaart. Het stel is al heel wat jaren getrouwd en zij zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. Jan en Coen maken samen de mooiste dingen mee. Zo genieten zij van de natuur, gezelligheid met vrienden en lekker eten, maar zij reizen ook de wereld over. Zo zijn zij de afgelopen jaren in onder andere Thailand, Curaçao, New York, Washington en Mallorca geweest. Geweldig om de twee zo gelukkig te zien.

Liefdevolle post

Op Instagram deelt Jan dagelijks de leukste foto’s van wat hem in het dagelijks leven bezighoudt. Afgelopen week plaatste hij een prachtige foto van zijn man in de tuin. ‘Wat heb ik toch een leuke man’, schrijft Jan. Volgers zijn het hier massaal mee eens. ‘Dat heb je zeker!! Maar jij bent ook een leuke man’ en ‘Jullie zijn een mooi stel samen’, schrijven twee mensen. Het is ook een prachtig stel!

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop

Delen

Meer over Jan de Hoop

GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
Heftige strijd voor Jan de Hoop: 'Het zal best moeilijk worden'
Heftige strijd voor Jan de Hoop: ‘Het zal best moeilijk worden’
Lees alle artikelen over Jan de Hoop