100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

TE LEUK: Jan de Hoop deelt vrolijk vakantiekiekje met partner

Van de foto's en video's van Jan de Hoop krijgen wij nooit genoeg. Samen met zijn partner geniet hij van een welverdiende vakantie en wij hebben het geluk dat wij mee mogen kijken in zijn fotoalbum.

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren was hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws. Donderdag 2 juni 2022 presenteerde Jan voor de allerlaatste keer zijn geliefde RTL Ontbijtnieuws.

Jan is al 43 jaar hartstikke gelukkig met zijn grote liefde, Coen Lievaart.

Vakantiegeluk

Als Jan en Coen ergens goed in zijn, is het genieten. De twee heren houden ervan om samen lekker te fietsen, zij gaan vaak uit eten en de mannen zijn gek op vakantie. Samen maken zij de mooiste reizen. Vorig jaar genoten zij van een heerlijke vakantie in Curaçao, deze zomer gingen zij naar Amerika en nu maken Jan en Coen de mooiste herinneringen in Thailand. Jan neemt zijn volgers mee, door foto’s en video’s op Instagram te delen. Dit keer een foto waar wij allemaal vrolijk van worden. Geniet nog even van deze mooie reis heren!

Bron en Beeld: Instagram Jan de Hoop

Delen

Meer over Jan de Hoop

SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
Lees alle artikelen over Jan de Hoop