100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Jan Dulles deelt bijzondere foto: ‘Wat is er een hoop gebeurd in die tussentijd’

Jan, Caroline en de kinderen zijn aan het genieten van een welverdiende vakantie in Thailand. Jan deelt nu een bijzonder kiekje op het strand..

Jan Dulles

Hij is één van Nederlands beste zangers, de partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Deze twee kinderen laten dagelijks alle harten smelten met hun knappe en ondeugende koppies. Wij kunnen er echt geen genoeg van krijgen..

Bijzondere foto

Jan en Caroline wilden de drukke, hectische periode in alle rust afsluiten en zij zijn daarom samen met de kinderen naar Thailand gevlogen. Op Instagram delen zij dagelijks al veel súper schattige, maar ook jaloersmakende foto’s van de kinderen, het mooie uitzicht en de stranden met grote palmbomen. Iets waar wij als Nederlanders allemaal wel even naar verlangen, nu het hier zo koud en regenachtig is.

Gisteren deelde Jan weer twee foto’s op Instagram en deze zijn eigenlijk heel bijzonder, want tussen allebei de foto’s zit precies drie jaar verschil. Op de eerste foto poseert Jan met zijn zoontje James en op de tweede foto zit James naast hem en heeft hij Lina op zijn schoot. ‘Twee foto’s op dezelfde plek, met drie jaar verschil ertussen. James had op foto 1 precies dezelfde leeftijd als Lina nu. Wat is er een hoop gebeurd in die tussentijd’, schrijft Jan eronder. Daar heeft hij helemaal gelijk in, want dochter Donna hoorde hier natuurlijk ook bij te zitten, maar van haar heeft het gezin alweer ruim twee jaar geleden afscheid moeten nemen. Dat moet even een emotioneel momentje zijn geweest op die schommel..

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: 'Een wonder. Echt een wonder'
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: ‘Een wonder. Echt een wonder’
Lees alle artikelen over Jan Dulles