100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Jan Dulles deelt zoete throwback met James: ‘Met dat lieve ventje’

James is inmiddels een 'grote jongen', dus Jan blikt graag even terug naar de tijd toen hij nog klein was. Wat een heerlijke foto is dit..

Jan Dulles

Hij is één van Nederlands beste zangers, de partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Deze twee kinderen laten dagelijks alle harten smelten met hun knappe en ondeugende koppies. Wij krijgen geen genoeg van al die leuke foto’s.

Uit de oude doos

Jan Dulles blikt zo nu en dan terug naar vroeger of een aantal jaren geleden. Hij deelt dan meestal een leuke foto met een mooi verhaal erachter. Vaak gaat dit over Donna en de mooiste momenten die het stel met haar heeft mogen beleven. Dit keer is het een foto van Jan en James samen. De foto werd een aantal jaren geleden genomen en wij smelten echt weg bij James, die hier nog super klein was. ‘Uit den ouden doosch. Met dat ontzettend lieve ventje ‘toen ie nog klein was’. Nu is ie namelijk 4… EN 1meter9’, schrijft Jan eronder. James is natuurlijk nog steeds hartstikke lief en knap, maar het is zo leuk om deze oude foto van hem te zien. Heerlijke terugblik..

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles