100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit staat stil bij bijzondere herinnering: ‘Vandaag 26 jaar geleden’

Dat Jan al heel wat jaren zingt, is algemeen bekend. Vandaag blikt hij terug op een magisch moment, precies 26 jaar geleden.

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Mooie herinnering

Jan begon op jonge leeftijd al met zingen en hij werd dan ook op hele jonge leeftijd bekend bij het grote publiek. Veel mensen zullen hem nog voor zich zien toen hij vroeger in Volendammer klederdracht nummers als ‘Mama’ en ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’ zong. Vandaag deelt hij een geweldige herinnering. ‘Vandaag 26 jaar geleden, hoorden we op deze dag dat ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’ van niks op 1 zou binnen komen in de Nederlandse Top 40!’ Wat bijzonder om terug te zien en wat was Jan nog een klein ventje hier. ‘De dag dat alles anders werd. Goed om bij stil te staan’ en ‘Geweldig. Wat een prachtig moment. En kijk waar je nu staat. Super top’. zijn wat reacties. Goed om even bij stil te staan Jan, want je hebt al heel wat bereikt in je leven. Chapeau!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit viert verjaardag bonusdochter met extreem lieve foto uit oude doos
Jan Smit viert verjaardag bonusdochter met extreem lieve foto uit oude doos
PRACHTIG: Jan, Liza en Senn Smit stralen op nieuw gezinskiekje
PRACHTIG: Jan, Liza en Senn Smit stralen op nieuw gezinskiekje
Lees alle artikelen over Jan Smit