100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit: ‘Goed doe je het namelijk toch nooit’

Jan heeft afgelopen tijd veel haatreacties en commentaar gehad, maar daar lijkt hij zich niets van aan te trekken. Gelukkig maar!

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Teruggetrokken

Jan Smit heeft jaren in de selectiecommissie van de AvroTros gezeten en daarbij zorgt hij al jaren voor het commentaar tijdens de live uitzendingen van het Eurovisiesongfestival. Dit samen met zijn goede vriend Cornald Maas. Kortgeleden liet AvroTros weten dat Jan zich na 10 jaar heeft teruggetrokken uit de selectiecommissie. ‘Vorig jaar heeft Jan al aangegeven ruimte te willen maken voor vers bloed in de selectiecommissie. In november heeft Jan de keuze gemaakt na 10 jaar te stoppen als selectielid.’ Dit vertelde AvroTros destijds aan RTL Boulevard.

Commentaar

Jan heeft de afgelopen dagen veel negatieve reacties gehad op het commentaar tijdens het songfestival. Vandaag plaatst hij een foto met Cornald. ‘Cornald. Mijn vriend en Songfestivalkompas. Het meest geniet ik van het commentaar op ons commentaar! Goed doe je het namelijk toch nooit. Een wijs iemand zou zeggen; ‘Maak er een bal van en gooi hem weg…’ Een aanrader! Het leven is te kort voor al dat domme en negatieve gezeik. Ik wens iedereen een heel fijn weekend!’, schrijft hij eronder.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
WAUW: Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in bikini
Lees alle artikelen over Jan Smit