100%NL Magazine Jan Smit

Jan Smit deelt sportief vakantiekiekje met (bonus)dochter

Jan is samen met zijn gezin naar het zonnige Marbella gevlogen. Op Instagram deelt hij een te leuke foto met zijn dochter Fem. Genieten geblazen!

Gezin

Jan Smit is alweer 11 jaar getrouwd met zijn grote liefde, Liza. Samen met haar kreeg hij zijn dochter, Emma en zijn zoon, Senn. Uit een eerdere relatie kreeg Liza al een dochter, Fem. Samen genieten zij van de mooiste momenten met elkaar. Of dat nou een voetbalwedstrijd bij Fc Volendam is, een vakantie naar de zon en sneeuw, of een spelletje thuis, maakt niet uit. Een aantal jaren geleden maakte hondje Rio het gezin helemaal compleet.

Sportief vakantiekiekje

Eind december genoten Jan en zijn gezin nog van een skivakantie in Gerlos, maar daarna zijn zij overgevlogen naar Spanje. Momenteel genieten zij alweer een paar dagen in het zonnige Marbella. De stad waar het gezin meerdere keren per jaar te vinden is. Op Instagram deelt Jan een leuke foto met zijn (bonus)dochter Fem. ‘Wij zijn het nieuwe jaar sportief begonnen!’, schrijft Jan onder de foto, waarbij wij Senn op de achtergrond even zien uitrusten op een steen. Jan is samen met zijn gezin de wandelroute Caminito del Rey aan het bewandelen. Met een prachtig uitzicht lopen zij het pad dat zo’n drie kilometer lang is. Dat is inderdaad een sportief begin van het jaar, Jan. Goed bezig en wat een leuke foto!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit