100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam bezorgt volgers opnieuw rode oortjes met bikinifoto’s

Jutta weet hoe zij haar volgers moet laten blozen en dat doet zij dit keer weer met wat bikinifoto's. Wat is het toch een prachtige vrouw!

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Bikinifoto’s

Jutta deelt veel foto’s en video’s op Instagram. Zowel van haar werk, haar grote liefde Jake Paul en van zichzelf. Jutta trekt veel aandacht met haar foto’s en zij krijgt keer op keer ongelooflijk veel likes en reacties op al haar berichten. Dit keer deelt de schaatster een reeks bikinifoto’s met haar volgers. ‘Een paar van mijn favoriete foto’s die ik niet heb gedeeld van onze zussenreis vorig jaar’, schrijft zij eronder. Volgers van over de hele wereld gaan weer uit hun dak en dat begrijpen wij, want wat ziet Jutta er weer geweldig uit.

https://www.instagram.com/p/CvQC5DCNrOn/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam