100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

FOTO: Jutta Leerdam poseert in minuscule bikini op het strand

Als iemand weet hoe zij haar volgers' hoofden moet laten draaien, is het Jutta. Dit keer plaatst zij weer eens een foto in bikini.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is bij de meeste mensen bekend als de knappe verschijning op de schaatsbaan, die ook nog eens veel prijzen weet te winnen met schaatsen. Jarenlang had de blonde schaatster een relatie met Koen Verweij en samen richtten zij zelfs een schaatsploeg op. De relatie tussen de twee topsporters kwam vorige zomer tot een einde en sindsdien laat Jutta op Instagram maar al te goed merken dat zij weer vrijgezel is. Of dat nou in bikini, in schaats- of sportkleding is, maakt niet uit. Jutta laat keer op keer haar volgers blozen..

Minuscule bikini

Nadat Jutta eerder deze maand prijzen wist te winnen met schaatsen, is zij vorige week vertrokken naar het zonnige Miami. De blonde schaatster deelt veel foto’s en video’s vanuit Miami en daarop is te zien dat zij onwijs aan het genieten is met vriendinnen. Alle foto’s waar Jutta op staat, zijn adembenemend mooi, maar met deze foto op het strand liet zij al haar volgers blozen. In een minuscule bikini en met een doorzichtig rokje aan, poseert Jutta op het strand van Tulum. Wat is het toch een verschijning..

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam