Jutta Leerdam viert jubileum met intieme beelden
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam viert jubileum met intieme beelden

Jutta en Jake zijn twee hele gelukkige, maar vooral verliefde tortelduifjes. Vandaag staat de schaatster stil bij een bijzonder jubileum.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta heeft jarenlang een relatie gehad met collega schaatser Koen Verweij. Het stel besloot vorig jaar zomer uit elkaar te gaan. Vanaf dat moment heeft Jutta geen relatie meer gehad. Een paar maanden geleden maakte de schaatster bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Dit deed zij doormiddel van wat foto’s op Instagram. Amerikaanse bokser Jake Paul is de gelukkige.

Jubileum

Jutta en Jake wonen helaas niet heel dicht bij elkaar, maar zij zoeken elkaar regelmatig op. Wanneer zij samen zijn, genieten zij van vrije tijd en leuke dingen, maar zij sporten ook samen. Vandaag is het alweer een half jaar geleden dat Jake vroeg of Jutta verkering wilde. Jutta staat stil bij dit mooie jubileum en zij deelt een te leuke video met haar volgers op TikTok. In deze video zien wij de leukste momentjes van het stel samen. Zij zijn écht tot over hun oren verliefd. Zo leuk om te zien en te volgen…

@

♬ –

Bron en Beeld:

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam