100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis

Net terug uit Amerika en gelijk weer door naar het ziekenhuis. Jutta deelde er gistermiddag een emotionele post over...

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, de gouden schaatskoningin van Nederland, glijdt niet alleen over het ijs, ze zweeft! Met haar blonde lokken en onmiskenbare lach heeft deze schaatsster uit ‘s-Gravenzande meer dan alleen medailles gewonnen; ze heeft de harten van schaatsfans landelijk veroverd.

Familieomstandigheden

In november 2023 vertelde Jutta, na haar winst op de 1000 meter in Japan, over verdrietige familieomstandigheden. ‘Ik sta telkens op het punt van huilen en ga dan weer door. Voordat ik hierheen kwam, heb ik me wel afgevraagd wat ik hier kom doen. Maar als ik hier niet had gepresteerd, had ik me ook slecht gevoeld’, vertelde zij. Om wie het ging, zei zij alleen niet.

Sterke vrouw

Gistermiddag kwam Jutta terug uit Amerika, want zij bezocht haar vriend Jake Paul voor een paar dagen. Bij terugkomst reed Jutta gelijk door naar het ziekenhuis, want daar ligt haar moeder aan het infuus. Jutta houdt de hand van haar moeder vast en schrijft: ‘Ik heb een hoop sterke vrouwen ontmoet, maar mijn moeder is de sterkste. Zo trots op jou.’ Vervolgens deelt zij een foto met haar broer, want het wat zijn verjaardag. ‘Ik hou van mijn sterke familie’, schreef zij daarbij. Wat er precies aan de hand is, weten wij niet. Hopelijk gaat het snel beter met Jutta’s moeder.

100%NL Magazine Jutta Leerdam 100%NL Magazine Jutta Leerdam

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Geweldig babynieuws voor Jutta Leerdam en Jake Paul
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: 'Onze grootste dromen zullen uitkomen'
Prachtig liefdesnieuws voor Jutta en Jake Paul: ‘Onze grootste dromen zullen uitkomen’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam