100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam over familieomstandigheden: ‘Sta telkens op het punt van huilen’

Aan de NOS laat Jutta Leerdam weten dat ze 'telkens op het punt van huilen' staat na slecht nieuws uit haar familie.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, de gouden schaatskoningin van Nederland, glijdt niet alleen over het ijs, ze zweeft! Met haar blonde lokken en onmiskenbare lach heeft deze schaatsster uit ‘s-Gravenzande meer dan alleen medailles gewonnen; ze heeft de harten van schaatsfans landelijk veroverd.

Jake Paul

Jutta en Jake wonen helaas niet heel dicht bij elkaar, maar zij zoeken elkaar regelmatig op. Wanneer zij samen zijn, genieten zij van vrije tijd en leuke dingen, maar zij sporten ook samen. Een paar weken geleden was het alweer een half jaar geleden dat Jake vroeg of Jutta verkering wilde. Jutta stond stil bij dit mooie jubileum en zij deelde een te leuke video met haar volgers op TikTok. In deze video zien wij de leukste momentjes van het stel samen. Zij zijn écht tot over hun oren verliefd. Zo leuk om te zien en te volgen… Je ziet de video hier!

Punt van huilen

Op dit moment is Jutta Leerdam in Japan, waar ze voor de 18e keer de winst binnen wist te slepen op de 1000 meter. Een hele prestatie voor Jutta, maar toch voelt het deze keer minder euforisch. Dit alles heeft te maken met nare familieomstandigheden. Aan de NOS laat Jutta hierover weten: ‘Iets met gezondheid, wat niet goed gaat in m’n familie. Het was een lastige dag, maar ik ben blij dat ik gewonnen heb.’ Waar Jutta het precies over heeft, dat is onbekend.
Jutta is een echt familiemens en heeft een hele goede band met haar ouders en haar zussen en broer. Dat er nu iets in de familiesfeer speelt valt haar dan ook zwaar. ‘Met de stress en de spanning erbij is het niet heel fijn. Ik heb echt een hele zware week gehad. Ik sta telkens op het punt van huilen en ga dan weer door. Voordat ik hierheen kwam, heb ik me wel afgevraagd wat ik hier kom doen. Maar als ik hier niet had gepresteerd, had ik me ook slecht gevoeld.’
Wij wensen Jutta heel veel sterkte toe de komende periode.

Beeld: Instagram Jutta Leerdam, Bron: De Telegraaf

Delen

Meer over Jutta Leerdam

WOW: 2 miljoen views voor Jutta Leerdam die bilpartij showt in kort trainingsbroekje
WOW: 2 miljoen views voor Jutta Leerdam die bilpartij showt in kort trainingsbroekje
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam