100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam razend enthousiast: ‘Ik voel me ZO dankbaar’

Jutta is de eerste sportvrouw in Madame Tussauds in Amsterdam en daar is de schaatster heel dankbaar voor. Jutta lijkt er echt preciés op!

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta heeft jarenlang een relatie gehad met collega schaatser Koen Verweij. Het stel besloot vorig jaar zomer uit elkaar te gaan. Vanaf dat moment heeft Jutta geen relatie meer gehad, tot nu. Kortgeleden maakte de schaatster bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Dit deed zij doormiddel van wat foto’s op Instagram. Amerikaanse bokser Jake Paul is de gelukkige.

Madame Tussauds

Madame Tussauds in Amsterdam staat vol met wassenbeelden van bekende mensen. Dit varieert van Nederlandse presentatrices tot de grootste wereldsterren. De één lijkt er net iets meer op dan de ander, maar het is geweldig om te zien hoe deze beelden worden gemaakt. Jutta kreeg afgelopen weekend ook haar eigen wassenbeeld en daar deelt zij stralend en vol trots foto’s van. ‘Ik voel me ZO dankbaar dat ik de eerste sportvrouw in Madame Tussauds Amsterdam ben die een waxfiguur krijgt. Heel erg bedankt’, schrijft zij eronder. Dit is echt heel speciaal en wij vinden Jutta er heel erg op lijken. Hier mag zij heel trots op zijn!

https://www.instagram.com/p/CuZk9OdtctB/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/Cucjw8UtHOB/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam