100%NL Magazine Kim Feenstra
Zie ook:
Delen

Kim Feenstra in tranen: ‘Wat raakt dit besef me hard’

Het zoontje van Kim en Stanley is twee jaar oud en hij groeit heel snel. Dat beseft Kim maar al te goed. Zij vertelt openhartig over deze fase, over zichzelf als moeder en haar wens voor een tweede kindje.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontjeBrooklyn.

Openhartig bericht

Het zoontje van Kim en Stanley is ruim 2 jaar oud en Kim beseft nu hoe snel het gaat. Op Instagram deelt Kim een foto die zij toegestuurd krijgt van de gastouder van Brooklyn. Kim schrikt van het feit hoe groot hij is. ‘Tranen vullen mijn ogen. Wat gaat dat snel. Ik huil. Ik ben enorm gezegend dat ik dit wondertje mag zien opgroeien, maar wat raakt dit besef me hard. Meteen voel ik me een stomme moeder. Dat ik me soms irriteer aan speelgoed wat door het hele huis ligt. Of die wasmand waar nooit een eind aan komt. Ooit houdt het op. Dan is er geen speelgoed meer en wil hij niet meer samen spelen. Dan is de wasmand leeg en blijft die langer leeg. Ik krijg er pijn in mijn hart van’, begint zij haar bericht.

Kim probeert al een tijdje voor een tweede keer zwanger te raken via ivf, maar dit lukt tot op de dag van vandaag nog niet. ‘En ik geniet oprecht van hem. Maar doe ik dat wel voldoende? Ik weet namelijk niet of ik dit nog een keer mag meemaken. Nog een keer een kindje krijgen. Ik geloof niet in de perfecte ouder. We doen allemaal maar wat. Ik doe alles op gevoel’, vertelt zij. ‘Brooklyn leert mij zoveel. Over mama zijn, over liefde, over emoties en ontwikkeling. Ik had deze reis nooit willen missen en ik omarm elke fase met liefde. Maar soms wou ik dat de tijd even stil kon blijven staan. Heel even maar. Want die kleine armpjes worden steeds langer. Maar de dagen worden steeds korter…..’ Deze tekst heeft ons wel geraakt. Heel mooi verwoord, maar tegelijkertijd ook zo zielig…

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra.

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Kim Feenstra deelt hilarisch maar te schattig moedermomentje
Lees alle artikelen over Kim Feenstra