Kim Kötter gezin 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Kim Kötter deelt geweldig babynieuws met volgers: ‘Omg ik kan niet wachten’

Kim is helemaal door het dolle en zij deelt een video van de echo in haar Instagramstory. Wat is dit ongelooflijk leuk!

Kim Kötter en Jaap Reesema

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat hij iets heeft gehaald of gedaan.

Het gezin is een paar maanden geleden verhuisd naar een prachtige woning in Loosdrecht. Kim en Jaap delen zo nu en dan video’s van de woning en het ziet er héél mooi uit. Deze woning ontbreekt hen echt aan niets.

Babynieuws

Kim is helemaal door het dolle en zij deelt fantastisch babynieuws met haar volgers, want zij wordt weer tante. In haar Instagramstory deelt zij beelden van de echo en aan de manier waarop zij schrijft, is te zien hoe enthousiast zij is. ‘Jaaaaa!!! Ik word (weer) tante!! Omg ik kan niet wachten’, schrijft Kim. Wij snappen dat zij helemaal door het dolle is. Een neefje of nichtje voor Youp, Muck en Ted is natuurlijk hartstikke leuk.

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter