Kim Kötter over moederschap: 'We kunnen niet wachten op alles wat komen gaat'
Zie ook:
Delen

Kim Kötter over moederschap: ‘We kunnen niet wachten op alles wat komen gaat’

Kim deelde gisteravond een hele mooie en grappige post over haar kinderen. Zij vertelt eerlijk hoe het ouderschap in elkaar zit...

Kim Kötter en Jaap Reesema

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat hij iets heeft gehaald of gedaan.

Het gezin is een paar maanden geleden verhuisd naar een prachtige woning in Loosdrecht. Kim en Jaap delen zo nu en dan video’s van de woning en het ziet er héél mooi uit. Deze woning ontbreekt hen echt aan niets.

Moederschap

Kim en Jaap genieten onwijs van het ouderschap en de mooie momenten met hun drie jongens. Naast genieten is het ook hard werken en daarom deelt Kim een mooie, maar vooral ook eerlijke post op Instagram. Onder een reeks prachtige foto’s van haar jongens schrijft zij: ‘Onze boys. Altijd wat te beleven. Nooit rust. Altijd bovenop elkaar, aan elkaar, verstrengeld in elkaar, ruziënd op elkaar, keihard lachend met en om elkaar, stoeiend met elkaar (wat altijd uitloopt tot geschreeuw en gehuil van 1 van de 3) maar ook allerbeste maatjes van elkaar, supportive naar elkaar, mega competitief onderling maar ook altijd een team met elkaar. Altijd samen.’

Vervolgens schrijft Kim over alle taken die zij er, naast moeder zijn, bij heeft gekregen en dat zijn er een hele hoop. De één nog grappiger dan de ander, maar wel allemaal herkenbaar voor andere ouders. ‘Ze zijn de liefste en de stoutste. Maar oooh wat een avontuur. We kunnen niet wachten op alles wat nog komen gaat. Maar voorlopig wil ik even dat de tijd stil blijft staan. Vooral nu ze in bed liggen te slapen. Super verliefd, trots en super kapot. Maar alsnog super verliefd’, eindigt zij haar bericht. Het is inderdaad een groot avontuur, maar wel een geweldig avontuur samen met Jaap, Muck, Youp en Ted.

https://www.instagram.com/p/Cv8Nvbgo1AO/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter