100%NL Magazine ANP André Hazes
Zie ook:
Delen

Rachel spreekt zich uit over de laatste woorden van André Hazes

Kort geleden kwam de documentaire “Kleine Jongen” uit over het leven van André Hazes. Het is een zeer emotionele en meelevende documentaire die inzicht geeft in het leven van de Familie Hazes. Ook spreekt Rachel Hazes zich over de laatste woorden van André Hazes waardoor ze zeer geëmotioneerd raakt.

“Kleine Jongen”

De documentaire “Kleine Jongen” geeft een duidelijk beeld van het echte leven van de familie Hazes. Liefde en leed komt voor in de documentaire over André. Bekende, collega’s en vrienden laten zich uit over het karakter en leven van André Hazes. De docu bestaat uit heel veel eigen geschoten beeldmateriaal van de familie. André Hazes vond het heel belangrijk om herinneringen vast te leggen en veel te filmen. 

Laatste woorden

Rachel Hazes vertelt in de documentaire over het laatste moment met André in het ziekenhuis. Rachel: “Ik ben gelijk naar het ziekenhuis gereden”. Wanneer zij aan het wachten was op de gang van het ziekenhuis hoorde zij plots André ‘Raaaass’ roepen. Toen ben ik gauw naar de kamer gerend en riep: Dré, Dré we zijn hier allemaal voor jou, blijf leven, blijf vechten. Toen kwam hij omhoog en ging hij een soort glimlachen. Het leek net of hij ‘Ras’ wilde zeggen en toen was hij weg. Een zeer emotioneel en persoonlijk verhaal wat Rachel deelt in de Documentaire “Kleine Jongen”.

Ophef

Vanaf het begin is er al veel ophef over de documentaire “Kleine Jongen”. De ophef gaat over beelden in de documentaire die volgens Roxeanne Hazes, de dochter van André Hazes, nooit zonder toestemming gedeeld mochten worden. Ook viel het verhaal over de seks tussen Rachel en André, toen Rachel 15 jaar was, niet bij alle kijkers in het juiste keelgat.

Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Andre Hazes

Monique Westenberg en André Hazes dolblij: 'Echt ons aller aller grootste kado'
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: ‘Echt ons aller aller grootste kado’
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
Lees alle artikelen over Andre Hazes