100pmagazine_leontine

Leontine Borsato deelt foto met nieuw gezinslid: ‘ik ben compleet verliefd’

Sinds vorige week is Leontine Borsato he-le-maal in de wolken met haar harige, nieuwe liefde! Op Instagram geeft ze een update van de eerste week én post ze te lieve foto's.

Vorige week liet Leontine haar volgers kennismaken met hun nieuwe, harige gezinslid: Obi. ‘Welkom Obi!’, schreef de beauty vorige week op Instagram. Het hondje is de nieuwste aanwinst van dochter Jada. De kleine Obi is echt om op te vreten en de nieuwste aanwinst van dochter Jada.

Op de foto’s zien we dat dochter Jada haar hart ook al verloren heeft aan Obi. En hoe kan het ook anders, als je z’n oogjes ziet ben je toch verkocht?

Update eerste week met Obi

Op Instagram geeft Leontine een update van haar eerste week met Obi. Zo schrijft ze ‘Het gaat geweldig, Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief, heel ondeugend en op avontuur.

Ze vervolgt ‘En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid. Kortom; Ik ben compleet verliefd’, besluit ze haar bericht. En wij kunnen dat helemaal begrijpen. Wat een dotje!

Gezin Borsato

Het gezin van Marco en Leontine Borsato zitten de afgelopen jaren in een wervelwind van emoties. In februari 2020 kwamen Marco en Leontine naar buiten met het bericht dat zij na 23 jaar uit elkaar zouden gaan. Een lange tijd van radiostilte voor Marco Borsato volgde. Tot het jaar 2021, toen besloot Marco om alles op alles te zetten om ‘zijn’ Leontine voor zich terug te winnen. En met geluk: want in de zomer van 2021 kwam het nieuws naar buiten dat Marco en Leontine weer aan het daten waren.

Het meeste leek weer koek en ei en Marco was door het dolle heen dat hij opnieuw een kans kreeg van Leontine. Tot een paar weken geleden, na de verschrikkelijke berichtgeving rondom de seksueel overschrijdende situaties rondom The Voice. Ook de naam van Marco Borsato werd genoemd en er werd ook aangifte tegen de zanger en coach gedaan. Volgens ingewijden heeft Leontine na deze berichtgeving besloten de relatie opnieuw te beëindigen.

Kinderen

Marco en Leontine kregen samen drie kinderen: Luca, Senna en Jada. De Borsato kinderen groeiden op onder het oog van het Nederlands publiek. Maar ze zijn al lang niet meer klein! Hoe zien de kinderen van Marco en Leontine er vandaag de dag uit? Dat zie je hier!

Altijd stylish

Waar Leontine ook bekend om staat zijn haar altijd stylish looks. Ze rockt iedere outfit en stijl en is niet vies van een verandering. Haar kapper en goede vriend Leco van Zadelhoff neemt haar regelmatig onder handen.

Zo deelde Leontine een paar weken geleden een foto van haar nieuwe kapsel. Ze koos voor de nieuwe waves look inclusief pony. Wauw, het staat Leontine prachtig!

Bron en Beeld: Instagram Leontine Borsato.