100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

LEZEN: Waylon laat zich uit over vreemdgaan

Het is alweer een tijdje geleden dat Waylon bekende vreemd te zijn gegaan, maar nu werd hij in een live-uitzending bij Humberto Tan geconfronteerd met een vraag erover.

Vreemdgaan

Het is alweer een tijdje geleden dat Yvonne Coldeweijer het nieuws naar buiten bracht dat Waylon vreemd is gegaan tijdens Bibi’s zwangerschap. Dit nieuws kwam naar buiten, net nadat Bibi was bevallen van haar zoontje Chester. Er is destijds veel commotie rondom het stel geweest en de vraag of Bibi Waylon zou vergeven is vaak gesteld. Bibi heeft alles rustig moeten verwerken, heeft haar verdriet en tranen een plekje kunnen geven en is toch weer dolgelukkig met Waylon. Het stel is samen met de kinderen op vakantie geweest en geniet van hun twee opgroeiende kinderen.

Humberto Tan

Waylon was gisteren te gast bij Humberto. Hij zat aan tafel om te praten over zijn nieuwe album ‘Gewoon Willem’, dat deels over zijn overspel gaat. Humberto heeft hem hier ook wat over gevraagd. Waylon zou zijn nummer ‘Spreekuur’ gaan zingen, maar net daarvoor vroeg Humberto hem naar de afgelopen periode en hoe Waylon de emoties verwerkt in zijn muziek. ‘Jij bent heel kwetsbaar geweest. Heb je nog behoefte om iets toe te voegen aan wat je eerder hebt verklaard op Instagram? Ik dacht: wat doe je jezelf aan met die hele verklaring?’, vraagt Humberto. ‘Hm. Het gaat goed. Ik hou van d’r. Het is een geweldige vrouw’, reageert Waylon daarop. Hij vertelt dat het nummer ‘Spreekuur’ over een roerige tijd in zijn leven gaat. Dat zijn de afgelopen maanden waarschijnlijk. ‘Iedereen zei steeds: ‘Tijd heelt alle wonden.’ Nou, dan wordt het tijd dat ik op spreekuur ga’, gaat hij verder. Wanneer Humberto vraagt wat het medicijn is geweest, antwoordt Waylon met ‘Tijd‘. En dat heeft er inderdaad voor gezorgd dat Waylon, Bibi en de kinderen nu weer volop samen genieten van en met elkaar. Het is zo’n mooi gezin..

Bron en Beeld: Humberto

Delen

Meer over Waylon

Waylon vertelt openhartig over breuk: 'We moeten er eerst over praten'
Waylon vertelt openhartig over breuk: ‘We moeten er eerst over praten’
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
Lees alle artikelen over Waylon