100%NL Magazine Jan Dulles

TE SCHATTIG: Lina en James dansend door de woonkamer op Jan zijn lievelingsnummer

Het is kerstvakantie en bijna 2023. Om het jaar feestelijk af te sluiten, dansen Jan, James en Lina op Jan zijn lievelingsliedje. Hier wordt iedereen vrolijk van.

Jan en Caroline

Jan en Caroline zijn al jaren een prachtig stel dat samen met hun twee kinderen James en Lina op de Volendamse dijk woont. Samen hebben zij veel lief, maar helaas ook leed meegemaakt. Hun eerste dochter, maar tweede kindje, overleed twee jaar geleden. Donna was toen nog maar 3 maanden oud, maar zij had een scheurtje in haar middenrif en daardoor is zij in Jan zijn armen overleden. Het stel heeft ongelooflijk veel verdriet gehad en dat hebben zij nog steeds. Gelukkig vrolijken James en Lina hun vader en moeder dagelijks op met hun lieve en ondeugende koppies.

Dansen door de woonkamer

Op Instagram delen Jan en Caroline dagelijks foto’s en video’s van hun kinderen en dat tot grote vreugde van hun volgers, want het is keer op keer om bij weg te smelten. De ene keer is het de ondeugende blik van Lina en de andere keer een grappig moment van James waar iedereen massaal op reageert. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen. Dit keer deelt Jan een video op Instagram, waarbij hij samen met Lina en James danst door de woonkamer. ‘Nieuw in de Top2000 en gelijk heel hoog. ‘Ik wil dansen’ van Froukje. Een lievelingsliedje van Pappa. James en Lina vinden m gelukkig ook leuk’, schrijft Jan eronder. Het enthousiasme voor een knallende start van het nieuwe jaar zit er in ieder geval goed in. Hier wordt toch iedereen vrolijk van? ‘Hebben jullie toch mooie kinderen. Samen dansen met papa Jan’ en ‘Wauw wat een mooi moment!!! Geniet ervan hoor’, schrijven twee volgers. Wat is dit toch leuk om te zien..

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.