100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

Linda de Mol per ambulance naar het ziekenhuis: ‘Ging out door de pijn’

Heel vervelend nieuws voor Linda de Mol, de presentatrice is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Linda de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

In de kijker

Als je Linda de Mol heet ben je natuurlijk altijd in het nieuws, ongeacht wat je doet of juist niet doet. Zoals afgelopen week, toen Linda helemaal naakt poseerde voor haar eigen blad. Benieuwd naar een nietsverhullende Linda? Die zie je hier!

Ziekenhuis

Dit keer wat minder leuk nieuws voor Linda, ze is namelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, zo schrijft ze op haar website.

Linda: ‘Ik zag het afstapje niet. Superlieve mensen van de ambulance hebben mij naar Hilversum gebracht, omdat ik echt even out ging door de pijn en niet op allebei mijn voeten kon staan’. Achteraf blijkt dat Linda haar linkerenkel heeft gebroken: AU!

Hoe het herstel er voor Linda uit ziet is nog niet bekend, maar de presentatrice laat wel weten: ‘De vraag is of ik eind augustus wel de trap af kan tijdens Miljoenenjacht.’

Beeld: ANP Foto, Bron: LINDA

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol