100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

LEZEN: Marieke Elsinga laat zich voor het eerst uit over trouwplannen

Marieke is al jaren samen met haar grote liefde, Sander. Of de twee ooit gaan trouwen? Marieke vertelt het...

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Gezin

Op Instagram houdt zij hem buiten beeld, maar Marieke is wel degelijk gelukkig in de liefde. Al jaren is zij samen met Sander. Zij zijn ouders van een zoontje, Jip en dit jaar worden zij voor de tweede keer ouders, maar dit keer van een dochter.

Trouwplannen

Naast een gezin van vier worden, hebben Marieke en Sander nog meer plannen: trouwen! In weekblad Story vertelt Marieke openhartig over de trouwplannen. ‘Dat vinden we leuk voor in de toekomst. Als de kleintjes wat groter zijn en het allemaal bewust kunnen meemaken. Maar we willen zeker trouwen!’, zegt Marieke. Een bruiloft met Jip als bruidsjongen en zijn zusje als bruidsmeisje is natuurlijk een fantastisch vooruitzicht.

Bron en Beeld: Weekblad Story

Delen

Meer over Marieke Elsinga

WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga