100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

HAHA: Marieke Elsinga deelt hi-la-rische uitspraak over zoontje

Marieke is altijd eerlijk op de radio en dat zorgt er zo nu en dan voor dat haar collega's en alle luisteraars gieren van het lachen.

Marieke Elsinga

Mattie en Marieke zijn al jarenlang een vertrouwd geluid op de radio. Van maandag tot en met vrijdag vulden ze de ochtenduren van 06:00 tot 10:00 op QMusic. Na Marieke’s zwangerschapsverlof keerde ze terug naar de radio voor vier dagen per week.

Hun komische verhalen en vrolijke muziekkeuze brengen elke ochtend een glimlach op het gezicht van hun luisteraars. Ze delen een positieve sfeer waardoor de dag van iedereen met enthousiasme begint!

In je nakie

In de ochtendshow van Qmusic vertelde Marieke openhartig over het avondritueel met haar zoontje, Jip. ‘Ik ga ‘s avonds altijd met hem in bad. Althans hij zit dan in zijn badje en ik sta er dan naast onder de douche. Daarna is het tijd om hem af te drogen, dat doe ik vaak bij ons op het grote bed. En dan stoeien we nog eventjes. Dan zijn we allebei in ons nakie en dan maken we veel geintjes, zodat hij daarna lekker moe is om te gaan slapen.’ Dit klinkt heel grappig en liefdevol, maar toch is Marieke wel ergens bang voor…

Lachend legt Marieke haar angst uit. ‘Ik heb namelijk Jip aangeleerd, dat als hij op mijn tepel duwt dat je PRR hoort. En Sander doet daar aan mee, want dan moet Jip zó lachen. Maar nu ben ik zo bang dat als hij straks puber is dat en voor het eerst met een meisje gaat hij dat geluid ook gaat maken.’ Collega’s van Marieke lachen ongelooflijk hard en luisteraars reageren vol verbazing. ‘Marieke, normale mensen doen dat op hun neus.’ Hilarisch dit…

Bron en Beeld: De ochtendshow op Qmusic

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: 'Ga dit cluppie enorm missen!'
Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: ‘Ga dit cluppie enorm missen!’
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: 'Bijna 12 jaar...'
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: ‘Bijna 12 jaar…’
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga