100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

VIDEO: Geniale Mart Hoogkamer vangt biertje uit publiek en drinkt hem op

Afgelopen weekend liet Mart Hoogkamer zich van zijn beste kant zien toen hij een biertje uit het publiek wist te vangen.

Mart Hoogkamer

Zo’n 2 jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden.

Einde van de show

Op feestjes en festivals is Mart een graag geziene gast. Wanneer hij zijn grote hit ‘Ik Ga Zwemmen’ zingt staat het hele publiek op zijn kop. Toch verloopt zo’n avond voor Mart niet altijd heel feestelijk af. Want de laatste tijd wordt er veel met bier gegooid als Mart op het podium komt.

Een paar weken geleden gebeurde dit weer en besloot Mart het podium te verlaten. ‘Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen sorry hiervoor…we hebben het WEER geprobeerd’, aldus Mart op zijn Instagram.

Biertje

Het afgelopen weekend stond Mart op het Total Loss festival. Tijdens zijn optreden zag Mart een biertje in de lucht aan komen vliegen. Mart twijfelde geen moment en ving het biertje zo uit de lucht. Hij proostte met het publiek en dronk het biertje in één teug leeg.

Op zijn Instagrampagina deelt Mart een geniale video van het voorval. Het publiek ging na zijn actie helemaal los en ook op Instagram stromen de lovende woorden binnen.

Benieuwd naar de video? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Mart Hoogkamer

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: 'In het begin even schrikken'
Mart Hoogkamer laat zich uit over babynieuws: ‘In het begin even schrikken’
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer