100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Max Verstappen laat droom van zijn lookalike neefje uitkomen!

Voor Luka, het neefje van Max Verstappen, ging afgelopen weekend een droom in vervulling!

Max Verstappen

Hij is hét fenomeen in de wereld van de Formule 1: Max Verstappen. Hij is de jongste coureur ooit in de koningsklasse van de autosport en verbreekt record na record. Wij Nederlanders zijn apetrots op Max!

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Droom voor neefje komt uit

Het afgelopen weekend won Max Verstappen met overmacht de Belgische Grand Prix. De tweevoudig wereldkampioen blijft onverslaanbaar en schrijft overwinning na overwinning op zijn naam.

Misschien bracht zijn neefje Luka wel geluk, want die was het afgelopen weekend in België om zijn wereldberoemde oom aan te moedigen. Victoria, Max zijn zus, deelde op haar Instagram een aantal te leuke kiekjes. Wat een leuke oom is Max zeg!

En extra leuk: Luka lijkt als twee druppels water op zijn oom Max! Ook dat ontgaat de volgers niet en ze reageren massaal met dat de twee lookalikes zijn. Vooral op déze foto’s zijn de gelijkenissen mega goed te zien.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Max Verstappen

FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Lees alle artikelen over Max Verstappen