Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Maxime en Leroy door het dolle: ‘Wij hebben gezinsuitbreiding’

Maxime en Leroy zijn door het dolle, want zij hebben er een nieuw gezinslid bij. Maxime deelt er een reeks bijzondere foto's van.

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij ruim anderhalf jaar geleden nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin en zij wonen sinds kort zelfs in hun droomvilla. Het geluk kan niet op.

Gezinsuitbreiding

Maxime, Leroy en de kinderen zijn helemaal door het dolle, want zij hebben er een nieuw gezinslid bij. Op Instagram deelt Maxime een reeks foto’s, waarop haar kinderen spelen met hun nieuwe hondje. ‘Wij hebben gezinsuitbreiding. Lieve Hummer zocht een nieuw huisje! Welkom thuis’, schrijft zij eronder. Wat geweldig. Wij wensen het gezin veel geluk met hun nieuwe hondje. Hummer zal vast en zeker veel aandacht krijgen van de hele familie Meiland.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland