Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Maxime en Leroy nemen drastisch besluit: ‘We moeten ons leven omgooien’

Maxime en Leroy wonen inmiddels een tijdje in hun droomvilla, maar daardoor moeten zij veel dingen laten. Het is immers zó duur allemaal.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal als de oudste dochter van Martien en Erica Meiland. In 2006, toen de Meilandjes te zien waren in ‘Ik Vertrek’, maakte Maxime met de rest van de familie hun televisiedebuut. De familie heeft na die verbouwing nog veel andere verhuizingen en verbouwingen op hun naam staan.

Vorig jaar zomer trouwde Maxime met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime een dochter, Claire. Met Leroy kreeg zij vorig jaar haar tweede dochter, Vivé. Het gezin woonde een paar maanden samen in Noordwijk, maar heeft kortgeleden besloten opnieuw te gaan verhuizen. Hun droomhuis stond te koop, dus het stel is hun droom achterna gegaan en heeft het gekocht.

Bezuinigen

De villa waarin Maxime, Leroy en de kinderen wonen, heeft heel veel geld gekost. En aangezien de torenhoge energieprijzen daar niet bij meehelpen, moet het gezin een beetje op de centen letten. In Chateau Meiland vertelt Maxime over de bezuinigingen die zij en Leroy moeten doen. ‘We moeten ons leven omgooien, het is zo duur. Door een aantal dingen moet gewoon een streep. Zo moet de auto eruit, geen schoonmaaksters meer en Claire gaat niet meer naar de buitenschoolse opvang’, vertelt zij eerlijk. Heftige beslissingen voor het gezin, maar wat moet dat moet. Zij wonen nu in ieder geval wel in hun droomvilla..

Bron en Beeld: Chateau Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland