100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland open over slikken van extra antidepressiva na geboorte Vivé

Het gaat momenteel goed met Maxime, maar zij heeft na de geboorte van Vivé wel even aan de bel moeten trekken...

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij ruim anderhalf jaar geleden nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin en zij wonen sinds kort zelfs in hun droomvilla. Het geluk kan niet op.

Antidepressiva

Maxime slikt al een aantal jaar antidepressiva. Hier heeft zij een reden voor, want aan haar moeders kant van de familie mist er een stofje in het lijf. ‘Waardoor we snel overprikkeld raken en alles te veel kan worden’, vertelt Maxime aan Grazia. Vandaar dat Erica Meiland ook antidepressiva slikt. Ook vanwege Maxime’s heftige verleden met onder andere een verkrachting en een rondgestuurde naaktfoto, slikt zij antidepressiva.

Maxime was super blij met de komst van haar tweede dochter, maar toch zorgde de geboorte van Vivé ervoor dat Maxime’s dosis antidepressiva verhoogd moest worden. ‘Ik ben van mezelf heel sterk, maar soms is het gewoon too much met al het werk en twee kleine kinderen’, vertelt zij eerlijk. ‘En als Vivé ouder is, wil ik de medicatie wel weer afbouwen. Maar op dit moment helpt het mij om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen.’ Wel laat Maxime weten nu heel gelukkig te zijn. Zij heeft naar eigen zeggen geen wensen meer. Getrouwd met de liefde van haar leven, twee kinderen, een droomvilla en goede band met de familie.

Bron en Beeld: Grazia.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland