Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland regelmatig in paniek: ‘Die angst zit zo diep in mijn systeem’

Maxime is door heftige gebeurtenissen in haar verleden heel bang en op haar hoede. Zij vertelt er open en bloot over...

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij ruim anderhalf jaar geleden nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin en zij wonen sinds kort zelfs in hun droomvilla. Het geluk kan niet op.

Vertrouwen in de man

In haar eigen biografie vertelde Maxime openlijk over haar heftige verleden en ook in het Kek Mama Magazine vertelt zij over haar angsten. Zo is zij bang om haar dochters naar een opvang te brengen, waar één of meerdere mannen werken. ‘Dat klinkt misschien hysterisch, maar dat risico durf ik echt niet aan. Ik wantrouw mannen nou eenmaal, dus ook toen Claire voor het eerst naar de basisschool ging, vuurde ik de ene na de andere vraag op de directrice af: krijgt ze een juf of een meester, van wie krijgt ze gym? Vanbinnen weet ik best dat niet elke man fout is, maar die angst zit zo diep in mijn systeem: het lukt me niet om daar relaxter in te worden’, vertelt zij eerlijk.

Dit is niet het enige waar Maxime angstig voor is. Ook raakt zij in paniek als haar 5-jarige dochtertje, Claire op school ‘kusjes’ geeft aan jongens uit haar klas. ‘Ik snap dat het onschuldig is, maar tegelijkertijd denk ik: begint dat nu al? Het idee dat Claire ooit écht een vriendje krijgt… meid, ik moet er niet aan denken!’ Wat heftig…

Bron en Beeld: Kek Mama Magazine

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland