SMELT: Deze mierzoete close-up foto van Chester overtreft alles
Zie ook:
Delen

SMELT: Deze mierzoete close-up foto van Chester overtreft alles

Wij kunnen echt geen genoeg krijgen van de foto's van kleine Chester. Wat is het toch een knapperd..

Bibi Breijman

Ze werd bekend als ‘Kaboutertje’ tijdens de serie Oh Oh Cherso. Inmiddels heeft ze dat imago al lang achter zich gelaten en heeft ze nu zelf een grote groep volgers: Bibi Breijman.

Bibi is alweer een aantal jaar samen met Waylon. Samen zijn zij de ouders van dochter Teddy en zoon Chester. Op Instagram deelt Bibi dagelijks foto’s en video’s van haar kinderen en daar krijgen haar volgers maar geen genoeg van, want het zijn twee ondeugende, maar vooral lieve kindjes.

Close-up Chester

Of het nou een grappige video van Teddy is of een prachtige foto van Chester, onze harten gaan bij het zien van iedere foto sneller kloppen. Nu plaatst Bibi een foto van haar zoontje die echt alles overtreft. Deze foto nam Bibi terwijl Chester in haar armen ligt. Met een tevreden blik en grote glimlach kijkt hij zijn moeder aan. ‘Tja die oogjes…. Ben dus rest van m’n leven de sjaak’, schrijft Bibi eronder. Met deze blik en prachtige oogjes brengt Chester heel veel hoofden op hol. Volgers reageren dan ook massaal. ‘De sjaak van dit prachtige ventje is een groot cadeau’ en ‘Wat een prachtig lief mannetje en tja die mooie oogjes daar verdrink je in’, schrijven zij. Wij kunnen echt niet stoppen met kijken..

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

VIDEO: Meegenieten met de bijzondere vakantie van Bibi en haar gezin
VIDEO: Meegenieten met de bijzondere vakantie van Bibi en haar gezin
AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto's van kinderen
AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto’s van kinderen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman