100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

Na relatiebreuk met Olcay koopt Ruud déze gigantische miljoenenwoning

Na de breuk met Olcay had Ruud een nieuwe woning nodig en die heeft hij absoluut gevonden. Wat een prachtwoning is dit zeg!

Ruud de Wild

Ruud de Wild is niet alleen radio-dj en kunstenaar, maar ook een hele trotse papa van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy.

Ruud heeft jarenlang een relatie gehad met Olcay Gulsen. De twee hebben veel lief en leed met elkaar meegemaakt en zij hebben de mooiste reizen gemaakt, maar helaas maakten zij vanmorgen bekend uit elkaar te zijn. Ruud en Olcay zijn als vrienden uit elkaar gegaan.

Nieuwe miljoenenwoning

Ruud woonde al jaren samen met Olcay. Zij woonden in het prachtige grachtenpand van Olcay en daarom moest Ruud nu op zoek naar een nieuwe woning en die heeft hij gevonden. Op Bekende Buren is te zien welke woning Ruud een paar dagen geleden heeft gekocht. Het gaat om een huis met een vraagprijs van 1,2 miljoen euro, maar Ruud heeft er volgens Bekende Buren 1,175 miljoen voor betaald en dat betekent dat hij toch 25.000 euro winst heeft gemaakt. Deze woning is een dubbel benedenhuis en de woonoppervlakte bedraagt zo’n 168 vierkante meter.

De gigantische woning van Ruud telt vijf kamers, waarvan drie slaapkamers en één badkamer. Deze kamers zijn verdeeld over twee woonlagen. Ruud heeft vanaf zijn keuken toegang tot een dakterras én hij heeft ook nog een kleine achtertuin. Dat klinkt fantastisch!

Benieuwd naar de woning van Ruud? De foto’s zie je hier.

Bron en Beeld: Bekende Buren

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
Lees alle artikelen over Ruud de Wild