100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

Nick Schilder deelt groot nieuws met volgers: ‘Iets wat mij diep heeft geraakt’

Nick gaf kortgeleden al aan dat hij met leuk nieuws zou komen en dat moment is eindelijk daar. Wat geweldig dit!

Nick Schilder en Simon Keizer

Jarenlang vormden Nick Schilder en Simon Keizer een van de meest populaire muzikale duo’s van heel Nederland. ‘Nick & Simon’, was -en is nog steeds- een begrip. Duizenden fans, talloze hits en ontelbaar veel optredens later brachten Nick en Simon vorig jaar naar buiten dat het einde van hun gezamenlijke muzikale carrière in zicht kwam.

Nick en Simon zijn al bijna twee maanden geen duo meer en hoewel Simon het nog rustig aan doet, heeft Nick grote toekomstplannen.

Leuk nieuws

Nick vertelde kortgeleden al dat hij met leuk nieuws zou komen voor zijn volgers en vandaag is het zover. De zanger deelt een video in zijn Instagramstory, waarin hij er vol enthousiasme over vertelt.

‘Het leuke nieuws is; Ik kom uit met mijn debuutsingle. Het nummer heet Shatterproof. Het komt aanstaande vrijdag 26 mei uit. Het omschrijft de emoties die ik afgelopen tijd heb beleefd. Voor de video heb ik samengewerkt met het Oekraïens Nationaal Ballet. Iets waar ik heel trots op ben, iets wat mij diep heeft geraakt. En je kan het nummer al pre-saven op Spotify. Ik hoop dat je dat wilt doen en de komende tijd hou ik jullie op de hoogte van alle leuke dingen die gaan gebeuren. Yo!’. Wij kunnen nu al niet meer wachten en zijn zo benieuwd naar dit nummer. Het wordt gegarandeerd een succes!

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder.

Delen

Meer over Nick Schilder

Nick Schilder openhartig over breuk: 'Ik was helemaal leeg'
Nick Schilder openhartig over breuk: ‘Ik was helemaal leeg’
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
Lees alle artikelen over Nick Schilder