100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

Nick Schilder maakt droom waar in Amerika: ‘Het niveau ligt echt hoog hier’

Nick heeft grote soloplannen en daarvoor is hij zelfs naar Amerika gevlogen. De zanger heeft met grote producers samengewerkt en daar is te gekke muziek uitgekomen.

Nick Schilder

Al van jongs af aan wist Nick Schilder het: hij wilde muzikant worden. Deze droom werd voor hem werkelijkheid nadat hij bekend werd samen met Simon Keizer. Ruim 17 jaar lang domineerden Nick & Simon de Nederlandse hitlijsten en zo werden zij een van de meest succesvolle muzikale duo’s uit de Nederlandse geschiedenis.

Einde van een tijdperk

Helaas is er vorige maand een einde gekomen aan het duo Nick & Simon. Op 10 april gaven zij samen hun laatste afscheidsconcert in Ahoy en dit tot groot verdriet van alle duizenden fans.

Zingen gaan zij helaas niet meer samen doen, maar gelukkig zijn Nick en Simon nog wel samen te zien in verschillende programma’s. Denk aan hun nieuwe programma, genaamd: Nick, Simon en Kees: The Beatles – Magical Mystery Tour. 

Nashville

Dat Nick soloplannen heeft, schuift hij niet onder stoelen of banken. Met welke muziek de zanger komt, is nog niet helemaal bekend, maar hij heeft er heel veel zin in. Vorige week vloog de zanger naar Amerika, om daar de studio in te duiken met verschillende producers. Aan de teksten en foto’s te zien, heeft de zanger niet stilgezeten. Wij zijn heel benieuwd welke liedjes er zijn geschreven en wij kunnen niet wachten om de nummers te horen. Dit wordt gegarandeerd een succes!

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder.

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder