ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

Nick Schilder laat zich uit over vriendschap met Simon

Nick timmert hard aan de weg om van zijn solocarrière een succes te maken. Over deze stap en de vriendschap met Simon vertelt hij het volgende...

Nick en Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Na maandag zullen deze liedjes nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel begin april officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy waren gezellig, emotioneel en vooral heel mooi. Vanaf nu is het duo geschiedenis. Alhoewel zij op tv nog regelmatig samen te zien zijn.

Vriendschap

Over de vriendschap tussen Nick en Simon wordt veel gezegd en gesproken. De twee zouden volgens roddelbladen ruzie hebben, maar hier is niets van waar. Tijdens interviews wordt er veel naar gevraagd en zowel Nick als Simon vertellen keer op keer dat zij nog steeds bevriend zijn.

Dit keer was het Nick die er in een interview over vertelde. Hij sprak over zijn solocarrière, zijn toekomstplannen en het feit dat hij Simon niet meer aan zijn zijde heeft. ‘Het is echt een frisse, nieuwe start. Ik zit in nieuwe energie. Een hele goede vibe met leuke mensen om mij heen’, vertelt hij aan RTL Boulevard. Als RTL Boulevard een vraag over Simon stelt, zegt hij het volgende: ‘Wij zijn zeker on speaking terms en we hebben af en toe contact, maar ik laat dat helemaal aan Simon om te vertellen wat hij gaat doen en wanneer, maar het is gewoon creatief een hele sterke jongen. Die gaat zeker met iets heel leuks komen, maar wanneer; dat moet je aan hem vragen.’ Nick liet ook weten dat hij het wel leuk vindt dat hij nu zonder Simon werkt, omdat hij nu alles zelf kan beslissen en niet hoeft te overleggen. Toch is het ook wel even wennen. ‘Als je iets maakt, waarvan je niet helemaal zeker bent, dan heb je altijd iemand die kan zeggen: ‘Oké, ja of nee.’ Nu doet Nick dit allemaal alleen, maar wij weten zeker dat het helemaal goed gaat komen met hem.

Bron: RTL Boulevard en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder