100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

FOTO: Nieuwste modetrend doet Jim Bakkum denken aan vroeger

Tijdens een middagje shoppen viel het Jim Bakkum op dat oude trends weer opnieuw in de mode komen. Toch wil hij er zelf nog niet aan geloven..

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid! Samen met zijn vrouw bettina en hun drie kinderen, vormt hij een prachtig gezin.

Trends

Jim Bakkum gaat graag met de trends mee en hij ziet er dan ook altijd op en top verzorgd uit als het om zijn outfits gaat. Toch zit hem iets dwars, want de acteur ziet steeds vaker een trend voorbijkomen, die hem doet denken aan zijn jeugd. Een trend waar hij het liefste niet aan wordt herinnert, maar waar hij toch aan moet geloven. ‘Onverwachts een vrije middag. Dus even snel nieuwe dingen halen. Winkelen noem je dat. En jongens, ik weet niet of ik klaar ben voor die 2002/2003 vibe die nu overal terug komt. Ben er voor m’n gevoel net vanaf. Andere 90’s kids die dit ook zo voelen?’, vraagt hij zijn volgers. Vervolgens deelt Jim een foto uit de oude doos, waarop hij zelf te zien is in een spijkerjas met omhoogstaande kraag en een spijkerbroek. Wat een geweldige foto is dit. Jim hoeft niet bang te zijn dat deze trend hem niet mooi staat, want Jim kan alles hebben..

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum