100pmagazine_olcay
Zie ook:
Delen

Olcay Gulsen deelt eerste inzinking van 2024 ‘Moeilijk afscheid nemen’

Olcay Gulsen heeft haar ’eerste kleine inzinking’ van dit jaar al gehad en deelt haar verhaal met haar volgers.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld. Een paar maanden geleden was zij samen met Ruud de Wild te zien in hun eigen documentaire Ruud & Olcay. Ruud en Olcay maakten kort daarna bekend uit elkaar te zijn.

Eerste kleine inzinking 2024

Olcay Gulsen heeft haar ’eerste kleine inzinking’ van dit jaar al gehad. Ze vindt het moeilijk om afscheid te nemen van mensen, laat ze op Instagram Stories weten. Daarover schrijft ze: ” Bedacht me opeens dat de groepsapp, die we twee jaar geleden vrolijk begonnen, niet meer is”, begint Gulsen haar verhaal. „Twee van de drie vrouwen uit de groep zijn binnen drie maanden tijd overleden.” Het is niet bekend over wie Gulsen het in haar bericht heeft. „Het kwam even hard binnen tijdens de coolingdownsessie van mijn pilatesles”, sluit ze af.

Olcay Gulsen inzinking

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Heel mooi babynieuws voor Olcay Gulsen: 'Zo bijzonder'
Heel mooi babynieuws voor Olcay Gulsen: ‘Zo bijzonder’
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen