Rachel Hazes woest om 'haatcolumn' Angela de Jong

Rachel Hazes woest om ‘haatcolumn’ Angela de Jong

Rachel Hazes opende kortgeleden haar eigen Yoyo Fresh Tea bar in Amstelveen, in aanwezigheid van de Nederlandse pers en natuurlijk haar kersverse schoondochter Sarah van Soelen aan de zijde van André. Hoewel het een vrolijke aangelegenheid was, deed de column van Angela de Jong een aantal dagen later de stemming omslaan. Hoewel Rachel bekend is met de keerzijde van de naam die ze draagt, reageert zij scherp op het column van Angela.

Reactie Rachel Hazes

Rachel Hazes besloot zich gister eens flink uit te laten over de column die Angela de Jong voor de AD schreef over de Familie Hazes. Rachel krijgt veel steun van andere bn’ers, die het volledig eens zijn met de mening van Rachel over de column. Op de post hieronder zie je hoe Rachel reageert op het Column. De reactie van Rachel draait voornamelijk om het onnodig oordelen van mensen. Ze schrijft dan ook: ‘Probeer je eens te verdiepen in de medemens voordat je gaat tikken’ . Ook was Rachel behoorlijk geïrriteerd om hoe Angela schreef over haar zogenoemde ‘Theewinkeltje’. Rachel krijgt veel liefdevolle en steunende reacties onder haar post.

Angela de Jong

Angela de Jong schrijft regelmatig columns voor het AD. Deze keer schreef zij een column over Rachel Hazes, haar zoon André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen. Angela vertelde dat zij schreef over de reacties die op sociale media vloeide na het bezoek van André en Sarah aan de Teabar in Amstelveen, en zij hier zelf ook wel wat vond. Rachel en haar familie zien dit als onnodig oordelen in de media. Rachel staat volledig achter de relatie van haar zoon en Sarah van Soelen, die twee kunnen het goed met elkaar vinden.

YOYO Fresh Teabar

Afgelopen week opende Rachel Hazes haar eigen Teabar in Amstelveen. Ze kreeg zoveel positieve reacties en steun, want men staat nog steeds achter haar. Ze schenkt aparte en frisse drankjes. Rachel schrijft bij haar post dat ze binnenkort naar Barcelona vliegt voor het openen van nog een tweede vestiging en dat het nu al super goed gaat.

Bron en Beeld: Instagram