100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders deelt kraakheldere 3D echo van ongeboren dochter: ‘Ze is nu al mooi!’

Het zijn spannende tijden voor Roy Donders en zijn vriendin Michelle. De komst van hun dochter laat niet lang meer op zich wachten!

Roy Donders

Roy Donders staat ook wel bekend als de Stylist van het Zuiden. Hij is een ondernemer, kapper stylist en zelfs volkszanger. Roy werd bekend van zijn televisieprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, waarvan uiteindelijk zes seizoenen zijn gemaakt. Roy bracht later een huispakken lijn uit en deze gingen echt als warme broodjes over de toonbank. Roy heeft tot begin dit jaar altijd relaties gehad met mannen, maar toen hij Michelle tegen het lijf liep, werd hij voor het eerst verliefd op een vrouw.

Baby on the way

Roy Donders en Michelle zijn helemaal in de wolken met de komst van hun kleine meid. Ze moeten nog eventjes geduld hebben voordat ze hun kindje samen in de armen kunnen houden. Zowel Roy als Michelle kunnen het niet afwachten. Ze tellen de dagen af en delen de mooiste foto’s van de zwangerschapsshoot, Michelle’s zwangere buik en een echo.

Kraakheldere 3D echo

Je leest het goed want vandaag showt Roy voor het eerst het gezicht van zijn ongeboren dochter. Hij doet dit door een kraakheldere 3D echo te posten op zijn Instagrampagina. En het is echt bizar, zó goed hoe het gezichtje van zijn kleine meid nu te zien is.

De volgers van Roy zijn helemaal door het dolle heen met de 3D echo. Ze reageren massaal onder de post van Roy. ‘Hoe mooi!’, ‘Ze lijkt op Roy!’ en ‘Wat een mooi snuutje’ schrijven ze onder de foto.

En…op wie vinden jullie dat ze lijkt? Je ziet de echo hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders